Yes, het is bijna tijd voor HET netwerkevent voor vrouwelijke ondernemers! Maar wat mag je verwachten? Vandaag neem ik je helemaal mee in jouw avond. Heb jij er ook al zin in?

Welkom bij HET netwerkevent van 2022

Het Zendstation

Je loopt de oprijlaan op en ziet een imposant gebouw staan, het Zendstation. Het gebouw licht prachtig op in het donker. Je stapt de roze loper op en loopt naar binnen. Ondertussen ontvang je al je eerste glas bubbels. Wat een goed begin van een feestelijke netwerkavond!

Strike a pose

Je stapt het gebouw binnen en daar staat Lisanne. Klaar om een prachtige portretfoto van je te maken. Deze kun je in de week na het netwerkevent gratis downloaden van haar website. Is dit een nieuwe profielfoto? Je hebt in ieder geval al een blijvende herinnering aan dit event.

Gezellige start

Je loopt door naar de grote zaal en kijkt om je heen. Direct zie je een paar bekende gezichten. Deze vrouwen heb je al gesproken op de online netwerkborrel vorige week. Je stapt op ze af en je vergeet de tijd, het is gezellig. Er sluiten steeds meer dames aan, sommige ken je al en andere zijn nieuw voor je. Goed voor je netwerk!


Neem nu nog deel met een grote korting!


Ondernemersboost

Kim Munnecom stapt het podium op en meteen voel je de energie in de zaal veranderen. Yes, deze vrouw zet je aan! Kim vertelt uitgebreid over de law of attraction en het belang van mindset voor een succesvol bedrijf. Want diep van binnen weet jij ook dat hoeveel kennis je ook opdoet, jij en jouw hoofd de enige zijn die jou tegenhouden om er vol voor te gaan. Je voelt langzaam iets opborrelen in jezelf. Zin om vanaf morgen keihard voor je bedrijf te gaan. Op jouw eigen, unieke manier!

Het is tijd voor een Q&A. Je twijfelt, maar doet het toch. Ten overstaan van al die andere vrouwen stel jij jouw vraag en krijg je het antwoord waar je mee aan de slag kan. Wauw, het is nu al een super avond en het is pas 22 uur.

These feet are made for dancing

Kim stapt het podium af en de DJ start met het spelen van leuke liedjes. Yes, dat is lang geleden dat je nog eens hebt staan dansen. Voorzichtig begin je mee te bewegen op de muziek en hoe later het wordt, hoe vrijer je je voelt!


Ben jij aanwezig bij het grootste netwerkevent voor vrouwelijke ondernemers?


Onderneemsters ontmoeten

Na al dat dansen heb je zin om nieuwe onderneemsters te ontmoeten. Je kijkt om je heen en het valt je op hoeveel vrouwen je eigenlijk al kent. Van naam of gezicht door social media. Ze zo uit het niets aanspreken vind je nog spannend, dus je maakt gebruik van de speciaal voor dit netwerkgala ontwikkelde netwerktool. Voordat je het weet ben je alweer enthousiast in gesprek met nieuwe onderneemsters.

The day after

Je kijkt op social media en je ziet dat er allemaal vriendschapsverzoeken en DM’s zijn. Wat handig dat er een Smoelenboek is! Zo hoefde je gisteren niet met je telefoon te staan én heb je toch al die contacten.

Huh? Wat zie je nu? De eerste aanvraag voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Yes, je eerste potentiële klant is binnen en dat op zaterdag!

Maar waarom een gala?

Voor mij draait dit event om verschillende dingen. Allereerst weet ik hoe belangrijk het is om te netwerken. Je haalt de meeste klanten uit je (directe) netwerk en als je er niet voor zorgt dat die regelmatig groter wordt, dan werk je jezelf tegen.

Hoeveel cursussen en opleidingen je ook doet. Hoeveel kennis je ook vergaart. Het valt allemaal in het niets bij het inzetten van je netwerk.

Daarnaast staat deze avond voor mij heel erg in het teken van het vieren van je ondernemerschap. We kunnen er omheen draaien, maar ondernemen is soms gewoon heel zwaar. En zoals altijd, onthouden we de zware dingen als beste. Daarom wil ik één avond in het jaar stil staan bij onze successen. Wat je bereikt hebt. Waar je trots op bent. Een avond jouw ondernemerschap vieren.

Daarom moet dit event een FEEST zijn. En voor mij voelde een gala als super feestelijk. Het draait er niet om dat je de mooiste outfit hebt. En we gaan ook geen koningin van het bal kiezen. Het draait erom dat jij je feestelijk voelt, omdat je dat verdient hebt. Je werkt er elke dag hard genoeg voor!

Dus, zie ik je daar?

Kom jij je netwerk uitbreiden met waardevolle contacten?

Klik op de link hieronder en neem deel:
Vrouwelijke ONDERNEMERS gala