Leuk je te ontmoeten!

Eline Maree

Droom jij al maanden of misschien wel jaren van een eigen bedrijf? En wil je nu écht starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wat je kunt verwachten?

Of ben je net gestart als ondernemer en merk je dat er opeens heel veel op je af komt. En ben je een beetje overdonderd door wat er allemaal bij komt kijken?

Of ben je juist aan het opschalen? En kom je daarbij opeens weer allemaal nieuwe problemen tegen, waar je nog niet eens van wist dat ze bestonden?

Dat is heel normaal! Starten met ondernemen is een van de spannendste stappen in je leven! Je start aan een avontuur waarvan je niet weet hoe het afloopt. Soms heel erg spannend, maar vooral heel erg leuk!

Dus ben jij klaar om uit je comfortzone te stappen? En vol voor je droombedrijf te gaan?

Mooi, ik ook! Startende Vrouwelijke Ondernemers is het platform voor startende vrouwelijke ondernemers die hun dromen durven om te zetten in een eigen bedrijf! Hier vind je inspirerende artikelen en herkenbare verhalen voor én door startende vrouwelijke ondernemers. Je staat er namelijk niet alleen voor.

Samen gaan we de top bereiken!

Wat je hier kunt vinden?

  • Praktische tips en informatie
  • Interviews met andere girlbosses in wording
  • Interviews met succesvolle ondernemers – welke fouten hoeven wij niet meer te maken?
  • Feelgood artikelen, want ja we maken het allemaal mee!
  • En nog veel meer inspiratie en motivatie!

Wie ben ik?

Waarom een geboren ondernemer zijn onzin is

Ik ben Eline, het gezicht achter het account Startende Vrouwelijke Ondernemers en de Facebook community ‘Startende vrouwelijke ondernemers’. Ik ben 27 jaar en trotse ouder van twee lieve katten. Oja en ook dus ondernemer.

In september 2019 kreeg ik voor het eerst een ondernemersidee wat ik écht afgemaakt heb. Dat was voor mij een grote first, na mijn vele fuck-ups. Sinds juni 2020 bestaat De Oppaslijn, een online oppascentrale.

Toen ik in september besloot dat ik dit project écht ging afmaken, kwam ik opeens in een nieuwe wereld terecht. De wereld van een ondernemen in spé. Heel veel onzekerheden, vragen en problemen kwamen op mijn pad. Maar er was nergens een plek waar ik even kon afkijken. Of kon zien hoe andere, startende ondernemers dat doen. Het leek wel alsof er alleen maar succesvolle ondernemers te vinden waren op internet.

Daarom ben ik mijn ondernemersavonturen gaan bijhouden op Instagram. En nu is er dus dit platform bijgekomen. Dit is de go-to plek voor vrouwelijke ondernemers. Hopelijk zie je hier dat we allemaal tegen dezelfde problemen aanlopen en dezelfde onzekerheden hebben. Je bent dus niet alleen. En al helemaal niet raar.

Welkom op Startende Vrouwelijke Ondernemers!

*Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Tessa de Vries