Het liefst zou jij de hele dag bezig zijn met jouw eigen bedrijf en dan vooral met datgene waar jij heel erg goed in bent en waar je zoveel mensen mee kan helpen.

Soms vergeten we in ons enthousiasme dat de klanten niet direct aan de deur staan te kloppen, stuiterend over ons aanbod. En komen we tot de realisatie dat het angstvallig stil kan blijven. Ook al zijn we enorm goed. Wij weten dat, onze klanten moeten dat nog ontdekken.

Gelukkig!!! Kun je ondernemen leren en als je dit trucje eenmaal doorhebt, kun je dit zo vaak herhalen als jij wilt. Om zo steeds een beetje meer en meer klanten te krijgen.
Daar vertel ik graag meer over.

Ondernemen is een trechter

Als je ondernemen volledig ontleedt is het eigenlijk een trechter. Aan de bovenkant verzamel je leads waarvan een klein deel in je trechter terecht komt en klant wordt.

De truc bij ondernemen is om te ontdekken hoe je aan die leads komt, hoeveel er converteren tot klant en waarom mensen wel of niet kiezen om klant te worden.

Makkelijk hè? Dit was mijn blog.

Nee, grapje natuurlijk. Waar het aan de ene kant zo simpel is, is het aan de andere kant ingewikkeld om het antwoord te vinden op deze vragen.

In een ondernemerslandschap waar je overspoeld wordt door concullega’s is het lastig om jouw plek te veroveren. Kun jij hulp gebruiken bij het vergaren van jouw plek als ondernemer? En het werven van meer klanten. Dan is de Mastermind voor startende vrouwelijke ondernemers echt iets voor jou!

We gaan samen een jaar lang aan jouw bedrijf werken. Je weet daarna hoe je mensen boven in je trechter krijgt en ook hoe ze converteren tot klant. Daardoor stop je met ondernemen in pieken en dalen en krijg je meer balans, richting en omzet.

Bovendien sta je er niet alleen voor, maar ben je omringd door onderneemsters die net als jij aan het groeien zijn. En ben ik beschikbaar als jouw sparringspartner en stok achter de deur, zodat jij iedere week de stappen zet, die voor jouw onderneming nodig zijn.

Ondernemen is te leren

Wil jij het ook leren? En weten of de Mastermind bij jou aansluit? Doe hieronder de check!

Herken jij het volgende?

✓ Je hebt het gevoel dat je in rondjes blijft lopen. En je weet niet precies waar je nu moet beginnen.

✓ Je bent klaar voor meer klanten en meer omzet, maar je mist de tools en actieplannen

✓ Loondienst was leuk in 2021, maar in 2022 zou je dit graag willen afschalen, zodat je meer tijd voor je bedrijf hebt.

✓ Je wilt heel graag je bedrijf uitbouwen tot een succesvolle onderneming, maar waar start je?

Herken je dit? Dan zou ik het super leuk vinden om een jaar met jou te werken in de Mastermind. Meld je hier direct aan of wil je eerst kennismaken? Plan hier je kennismaking in!

Waar we op focussen?

We gaan op onderzoek uit. Wie is jouw doelgroep en waar hebben zij behoefte aan? Past deze doelgroep bij jou en je aanbod? En zijn ze bereid om te betalen voor jouw diensten of product?

Wat doe jij allemaal aan marketing? Dit kan soms veel kleiner zijn dan je denkt, zoals veel persoonlijk chatten met mensen op Instagram. We gaan deze gesprekken evalueren en komen zo tot de conclusie dat er vaak een matchcall aangevraagd wordt naar aanleiding van dit gesprek. En deze matchcall leidt weer tot klanten.

We hebben jouw gouden marketingformule gevonden!

Lijkt makkelijk toch?

In theorie is het ook erg gemakkelijk, in de praktijk is het soms een stuk moeilijker. Zo is het lastig om jouw gouden marketingformule te vinden en te herkennen. En als je die eenmaal weet, is het soms best lastig om deze formule iedere keer opnieuw uit te voeren.

Daarom heb ik de Mastermind voor startende vrouwelijke ondernemers opgezet. Om jou te helpen om in één jaar jouw gouden marketingformule te vinden en de acties uit te voeren die nodig zijn om deze marketingformule draaiend te houden.

Laten we eerlijk zijn. Het ondernemen vraagt veel van ons, maar de rest van ons leven vraagt nog veel meer van ons. De uren die je in loondienst nog moet maken, de extra deadline waar je niet op gerekend had. Maar die wel deze week af moet.

Je kinderen die het niet leuk vinden dat mama weer gaat werken in de avond. Je partner die af en toe gezellig samen wil zijn. Het is erg veel!

Daarom help ik jou in de Mastermind ook met productief werken, zodat jij niet meer, maar slimmer gaat werken!

Ben jij nu ook enthousiast? Meld je hier dan direct aan of plan hier een kennismaking in. Dan spreek ik je snel!