Heb jij al van alles geprobeerd, maar nog niet het succes wat je gehoopt en verwacht had?

Daarvoor ben je natuurlijk niet gaan ondernemen… Jouw missie en doelen zijn veel groter dan je huidige resultaten. Alleen je weet even niet hoe je nu verder moet. Je probeert van alles, maar je loopt vast. 

Soms is dat hele ondernemen best een teleurstelling en veel moeilijker dan je eerst dacht. Ben jij daar klaar mee? En wil jij eindelijk eens een constante stroom aan klanten en inkomsten creëren? Dan is deze Mastermind iets voor jou!


In de Mastermind ga je een jaar lang aan de slag met jouw bedrijf. Je werkt strategisch aan jouw aanbod, marketing en doelgroep. Zo heb je na een jaar een bedrijf dat staat als een huis. 

Ondernemen is niet moeilijk, je moet alleen leren hoe! En daar help ik je graag bij.

Hmm is dit  herkenbaar?

✓ Je haalt nog niet alles uit je bedrijf. Je bent ontzettend goed in je vak, maar je beseft nu dat ondernemen ook een vak is. En dat blijkt toch best lastig.

✓ Je hebt veel tijd en energie in je website gestopt, maar je ziet er nog weinig resultaten uitkomen. En via social media loop het ook nog geen storm.

✓ Je wilt dolgraag mensen helpen maar het lukt je niet om ze te bereiken en overtuigen van jouw waarde.

✓ Je hebt honderden leuke ideeën die je het liefst allemaal tegelijk uitvoert. 

✓ Je vindt het lastig om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten waardoor je vaak moeite hebt om actie te nemen. Je zit nog veel teveel in je hoofd.

Kom in actie zodat jij in 2022 nog meer mensen kunt helpen met jouw bedrijf!

Deze onderneemsters gingen je al voor!

5/5

Deze mastermind is jouw  shortcut naar een succesvol bedrijf. Zelf aanmodderen hoeft niet meer. We gaan voor snel, effectief en succesvol!

We combineren strategisch werken aan je bedrijf met een mastermind vol met mede-onderneemsters die net als jij aan het groeien en ontwikkelen zijn. Zo krijg je niet alleen business coaching, maar ook een waardevolle mastermind om op terug te vallen. Een win-win situatie!Nog niet zeker?

Wat is de investering voor dit traject?

De investering voor dit jaartraject is 999 exclusief btw. Of je betaalt per maand 99,99 exclusief btw.

Deze mastermind is een plek waarin wij elkaar gaan upliften, gaan groeien en samen onze omzetrecords gaan verbreken! Durf jij het aan?

Nog niet zeker?

– Hoeveel omzet loop je mis door zelf te blijven proberen? 

– Wat heeft jouw werkwijze je al opgeleverd? If you do what you always did, you get what you always got. Zonder verandering geen groei. 

– De btw kun je terugvragen bij de Belastingdienst

Oftewel wanneer ben jij klaar voor een succesvol bedrijf? 

Net als jij ben ik ook onderneemster

Als onderneemster had ik opeens tien petten op en zat ik ondertussen nog in loondienst. Onder werktijd stiekem de klantenservice doen voor mijn eigen bedrijf. Ja niet netjes, maar soms moest ik wel.
En ondertussen merkte ik dat ik steeds ongelukkiger werd in die spagaat tussen loondienst en mijn eigen onderneming. Het ene kostte energie en het ander gaf juist veel energie.

Daarom heb ik besloten om de knoop door te hakken en te stoppen in loondienst. Heel erg spannend, maar de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb. Dat was ook meteen het moment dat ik van “ik-doe-maar-wat-maar-het-levert-nog-klanten-op-ook-nog”- werkwijze naar een slimme werkwijze moest gaan waar over nagedacht is. Met een duidelijk plan en strategie.

En DAT is echt de magie geweest. Sinds ik strategisch werk en echt nadenk over mijn stappen en een plan heb, zijn we hard gegroeid. Daardoor kreeg ik ook door dat ondernemen een “trucje” is wat je kunt leren. En als je dit trucje eenmaal doorhebt, dan kun je dit steeds weer inzetten. Keer op keer. Om zo steeds een stukje groter te worden.

Het probleem is niet dat jij geen klanten hebt, maar het gebrek aan de juiste stappen en strategie en daar gaan we samen verandering in brengen!

Dit vinden andere onderneemsters van de Mastermind

5/5

Enthousiast?

Maar wil je eerst nog even weten of het bij jou past? Laten we dan kennismaken en vrijblijvend bellen!

Dit traject is niet voor iedereen. Maar alleen voor

  • Onderneemsters die weten dat zij het in 2022 echt anders willen gaan aanpakken!

  • Onderneemsters die durven te groeien. Want na dit jaar herken je jouw onderneming niet meer terug.
  • Onderneemsters die al een basis hebben staan en hun eerste klanten gehad hebben. Maar nu een strategie willen leren om consequent hun omzetdoelen te halen.
  • Onderneemsters die ACTIE willen ondernemen. Je moet het zelf doen. Ook als het even tegenzit.
  • Ondernemers die bereid zijn om ‘aan’ hun bedrijf te gaan werken. 

Herken jij jezelf nog in bovenstaande punten? Dan kan ik niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

 
Suzanne-review

Ik heb veel meer klanten door de Mastermind

De Mastermind heeft mij meer werk opgeleverd! Niet alleen door het CRM systeem actief te gaan gebruiken maar ook doordat Eline mij heeft geholpen een niche te kiezen. Ik had van te voren echt niet door dat dit zo super belangrijk was. Ik was eerder bang om daardoor werk mis te lopen maar het tegenovergestelde blijkt waar te zijn. Verder is Eline een heel fijn persoon om mee te sparren en staat ze echt zo ongeveer 24 uur per dag voor je klaar haha. Ze denkt actief met je mee, is je grootste cheerleader, is heel direct en helpt je om streng naar je eigen onderneming te kijken zodat je uiteindelijk succesvol kan gaan ondernemen. Voor mij is dit echt heel waardevol geweest, ik heb nu namelijk echt het vertrouwen dat mijn onderneming gaat slagen. - Suzanne

Nog even een persoonlijk berichtje van mij!