Starten met ondernemen is een van de spannendste stappen in je leven. Je waagt een sprong in het diepe en de uitkomst, die weet je nog niet.
Waarom zou je dit allemaal alleen moeten ervaren en doen? Terwijl er samen met jou, honderden andere vrouwen de sprong wagen én al honderden vrouwen voor jou. Allemaal girlbosses in wording.

Op Startende Vrouwelijke Ondernemers vindt je inspirerende artikelen en video’s door én voor girlbosses in wording. Samen gaan we de top bereiken!

Waarom dit platform?

Startende Vrouwelijke Ondernemers is het inspiratieplatform voor startende, vrouwelijke ondernemers. Toen ik startte met ondernemen, kon ik weinig informatie vinden over andere vrouwelijke ondernemers die ook gingen starten of net gestart waren met hun bedrijf. Het leek mij heel fijn om een beetje bij hen te spieken en mee te kijken hoe zij omgingen met zaken als onzekerheid, belemmerende gedachten en praktische obstakels.

Helaas, kon ik dit nergens vinden. Wat er niet is, kan gemaakt worden en daarom heet ik je van harte welkom op Startende Vrouwelijke Ondernemers.

Hieronder stel ik mij persoonlijk voor en vertel ik je mijn verhaal.

Wil je meteen starten met lezen? Kijk dan snel hierboven in het menu en kies een thema wat jou het meeste aanspreekt!